Spaghetti bolognese med flødeost og gorgonzola
14. januar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Den klassiske bolognese kan nemt varieres, så nye smage træder frem. Prøv f.eks. den her cremede version med ekstra grøntsager og to forskellige slags ost i saucen.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg fint, og steg det i en gryde i lidt olivenolie sammen med presset hvidløg.
Tilsæt fintsnittet bladselleri og broccoli i mindre buketter. Steg videre i et par minutter.
Tag grøntsagerne op af gryden, og brun kødet. Læg grøntsagerne tilbage sammen med paprika, oregano og cayennepeber.
Rist i et par minutter, og hæld tomatpuré, hakkede tomater, flødeost og gorgonzola i gryden.
Bring saucen i kog, og lad den simre i nogle minutter. Smag til med salt, peber, sukker og øvrige krydderier.
Kog pasta efter pakkens anvisning. Jævn evt. saucen med lidt af kogevandet fra pastaen, og servér retten med basilikum på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vil du servere en klassisk spaghetti bolgonese?Få opskriften her!
Powered by Froala Editor