Spaghetti a la ratatouille

Lav en lynhurtig tomatsauce a la fransk ratatouille ved at bage grøntsagerne i ovnen.

Spaghetti a la ratatouille
0-30 min.

(0)

9. oktober 2020 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer

Spaghetti a la ratatouille

cherrytomater
250 g
squash
1
auberginer
1
røde peberfrugter
2
hvidløg
2 fed
rødløg
1
olivenolie
2 spsk.
tørret oregano
½ spsk.
tørret rosmarin
½ spsk.
salt og peber
balsamicoeddike
1 spsk.

Tilbehør

fettuccine (smal båndpasta)
400 g
friskrevet parmesan
frisk basilikum

Sådan gør du

Spaghetti a la ratatouille

Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et stort ovnfast fad. Skyl og rens squash, aubergine og peberfrugter, og skær dem i grove tern. Pil og pres hvidløg. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Læg alt i fadet, og vend med olivenolie, oregano, rosmarin, salt og peber.
Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til grøntsagerne er møre og let gyldne. Brug en grydeske til at mose grøntsagerne let sammen, så du får en grov sauce. Smag til med balsamicoeddike.

Tilbehør

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp. Vend den rustikke ratatouille-sauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikumblade.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'