Spaghetti a la ratatouille

9. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Lav en lynhurtig tomatsauce a la fransk ratatouille ved at bage grøntsagerne i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et stort ovnfast fad. Skyl og rens squash, aubergine og peberfrugter, og skær dem i grove tern. Pil og pres hvidløg. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Læg alt i fadet, og vend med olivenolie, oregano, rosmarin, salt og peber.
Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til grøntsagerne er møre og let gyldne. Brug en grydeske til at mose grøntsagerne let sammen, så du får en grov sauce. Smag til med balsamicoeddike.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp. Vend den rustikke ratatouille-sauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar