Spaghetti a la ratatouille
Lav en lynhurtig tomatsauce a la fransk ratatouille ved at bage grøntsagerne i ovnen.

0-30 min.
(0)
9. oktober 2020 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann
Ingredienser
personer
Spaghetti a la ratatouille
- cherrytomater
- 250 g
- squash
- 1
- auberginer
- 1
- røde peberfrugter
- 2
- hvidløg
- 2 fed
- rødløg
- 1
- olivenolie
- 2 spsk.
- tørret oregano
- ½ spsk.
- tørret rosmarin
- ½ spsk.
- salt og peber
- balsamicoeddike
- 1 spsk.
Tilbehør
- fettuccine (smal båndpasta)
- 400 g
- friskrevet parmesan
- frisk basilikum
Sådan gør du
Spaghetti a la ratatouille
Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et stort ovnfast fad. Skyl og rens squash, aubergine og peberfrugter, og skær dem i grove tern. Pil og pres hvidløg. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Læg alt i fadet, og vend med olivenolie, oregano, rosmarin, salt og peber.
Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til grøntsagerne er møre og let gyldne. Brug en grydeske til at mose grøntsagerne let sammen, så du får en grov sauce. Smag til med balsamicoeddike.
Tilbehør
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp. Vend den rustikke ratatouille-sauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikumblade.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner