Annonce

Sous vide-tilberedt oksetyksteg med grønt og portvinssauce

Sous vide-tilberedt oksetyksteg med grønt og portvinssauce
0-30 min.

(0)

May 12, 2022 af AnnonceFoto: Martin Dyrløv

Har du stiftet bekendtskab med sous vide? Et sous vide-sæt tillader dig at tilberede vakuumpakket mad i varmt vand – og det lyder måske ikke ligefrem som en mirakelkur, men det er det altså! Her kan du nemlig selv indstille tid og temperatur, så du er sikret et lækkert resultat med masser af saft, kraft og den helt rette konsistens – hver eneste gang.


Så fyld vakuumposerne med friske ingredienser, og oplev, hvordan de simple råvarer forvandles til et mørt og saftigt stykke kød, sprøde grøntsager og en sauce med smæk på smagen! Her får du en lækker opskrift på oksetyksteg med grønt og portvinssauce, alt sammen tilberedt med sous vide. Det er slet ikke så svært, som det måske lyder.

Se bare her, hvor let det er:


Kom i gang med sous vide

Et sous vide-sæt er nemt at bruge, og det bedste er, at du kan bruge det til at tilberede lige præcis de råvarer, du har lyst til – både kød, fisk og grøntsager. Fresh & Save er et komplet sous vide-startersæt til dig, der er klar til at kaste dig ud i sous vide. Sættet inkluderer Enfinigy sous vide-stav, vakuumpumpe, 6 genanvendelige vakuumposer, marinadeventil og opskriftsidéer. Find det her.

Psst! Brug rabatkoden SPISBEDREzwilling.dk og få 15 % rabat på dit nye sous vide-startersæt (8 dele).

 
     

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Sous vide-sæt

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'