Søsterkage
I danske kogebøger findes mange opskrifter på søsterkage fra ca. 1700. Den originale søsterkageform er med bølgede sider og en kegleformet top i midten. Ordet søsterkage menes at være en hentydning til kagens kvindelige form. Kagen minder lidt om en klassisk julekage.
![Søsterkage](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sosterkage_8435.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5350958142246796&fp-y=0.5851276021534866&fp-z=1.0754904242605394)
0-30 min.
(0)
December 1, 2019 af Camilla Zarah LawesFoto: John Bendtsen
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 randform på 1½ l
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner