Sort quinoa med grillet agurk, feta og mynte

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Quinoa fås også i rød og hvid, og smagen er nogenlunde den samme.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og kog quinoa efter anvisningen på pakken. Hæld overskydende vand fra, og fordel quinoaen på et fad.
Skyl agurkerne, og flæk dem. Pensl dem med lidt olie, og steg dem på en varm havegrill eller (grill)pande, til de har taget en smule farve.
Skær dem i tynde skiver, og læg dem oven på quinoaen.
Top med smuldret feta og plukket mynte.
Pres saften af limefrugten. Krydr med salt og peber, og dryp med limesaft og olivenolie.

Tip!

Smid agurken en tur på grillen, hvis den alligevel er tændt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar