Sort quinoa med grillet agurk, feta og mynte
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Quinoa fås også i rød og hvid, og smagen er nogenlunde den samme.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og kog quinoa efter anvisningen på pakken. Hæld overskydende vand fra, og fordel quinoaen på et fad.
Skyl agurkerne, og flæk dem. Pensl dem med lidt olie, og steg dem på en varm havegrill eller (grill)pande, til de har taget en smule farve.
Skær dem i tynde skiver, og læg dem oven på quinoaen.
Top med smuldret feta og plukket mynte.
Pres saften af limefrugten. Krydr med salt og peber, og dryp med limesaft og olivenolie.
Tip!
Smid agurken en tur på grillen, hvis den alligevel er tændt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk