Sopa de tortillas

5. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Denne her lille darling kan godt gå hen og blive en klassiker i dit hverdagskøkken, for det hele passer så uendeligt godt sammen og er virkelig let at lave. Husk at smage på chipotlechilien, før du putter den i suppen!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Skræl guleroden, og skær den i tern. Steg løg, hvidløg og gulerod i en smule olie i en gryde. Tilsæt chipotlechili og blommetomater fra dåse, og lad det stege med i 2-3 minutter.
Hæld bouillonen over, og lad suppen simre i 25 minutter. Blend suppen helt glat, og smag den til med salt, peber og limesaft.
Tænd ovnen på 180°.
Skær tortillaen i tynde strimler, og vend dem med olie. Læg strimlerne på en bageplade, og bag dem i ca. 10 minutter, til de er gyldne.
Fjern skallen fra avocadoen, og skær avocadokødet i tern.
Servér suppen med sprøde tortillastrimler, cremefraiche, avocadotern og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar