Sommerslaw med spidskål og rygeost

12. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Cremet coleslaw med røgsmag fra osten. Den er særligt god til gris, men går også an til fisk eller en burger.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk rygeost og cremefraiche sammen med en elpisker i en skål til cremet konsistens. Smag til med sennep, salt og peber.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Vend begge dele sammen med dressingen (gem lidt radiser til pynt) i en skål. Top med de gemte radiser og finthakket purløg.

Tip!

Du kan også bruge dressingen som dip til sprøde grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar