Sommersalat med quinoa og bagte tomater

12. oktober 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Salaten her er med masser af solmodne tomater, der bliver søde og ekstra smagfulde, når de langtidsbages i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220° varmluft.
Halvér tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad.
Bland olie, presset hvidløg, timian, sukker, salt og peber. Dryp det over tomaterne, og bag dem i 30 minutter.
Kog quinoa efter pakkens anvisning.
Skrub majroer, og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca. 5 minutter, til de er akkurat møre. Nip bønnerne, snit dem i mindre stykker, og lad dem koge med i de sidste to minutter.
Skær peberfrugter i strimler. Bland dem med quinoa, majroer, bønner, grofthakket persille og bagte tomater.
Pisk olie med citronskal og -saft. Vend det med salaten, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar