Sommersalat med jordbær og avocado
25. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Den klassiske mormordressing passer perfekt til denne sprøde og saftige salat. Erstat evt. romainesalaten med andre former, f.eks. hjertesalat, rucola eller feldsalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør salaterne, og pluk dem i mindre stykker.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i skiver.
Rist pinjekernerne let gyldne på en varm og tør pande.
Rør fløde, sukker og citronsaft sammen i en skål, og lad det stå i 5 minutter, til dressingen tykner let. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med salat, jordbær og avocado, anret salaten i en skål, og top med pinjekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk