Sommersalat med jordbær og avocado

25. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

Den klassiske mormordressing passer perfekt til denne sprøde og saftige salat. Erstat evt. romainesalaten med andre former, f.eks. hjertesalat, rucola eller feldsalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør salaterne, og pluk dem i mindre stykker.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i skiver.
Rist pinjekernerne let gyldne på en varm og tør pande.
Rør fløde, sukker og citronsaft sammen i en skål, og lad det stå i 5 minutter, til dressingen tykner let. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med salat, jordbær og avocado, anret salaten i en skål, og top med pinjekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar