Sommersalat med bresaola og bær

25. september 2020 af .

Foto: Peter Kam

Bresaola er lufttørret, saltet oksefilet med en intens umamismag. Derfor passer kødet perfekt til en salat, hvor søde jordbær, salt parmesanost og skarp ruccola dryppes med en syrlig balsamico.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl jordbær og brombær, og tør dem forsigtigt. Nip jordbær, og skær dem i mindre stykker. Drys bærrene med sukker og peber, og dryp med balsamico. Lad det trække, imens du laver resten klar.
Skyl og tør rucola. Rens fennikel, og snit den fint.
Rist pinjekerner på en varm, tør pande, til de tager farve.
Anret rucola og fennikel på et fad, fordel bær og bresaola ovenpå.
Høvl parmesanost over, drys med pinjekerner, og dryp lidt trøffelolie på.
Servér salaten med godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar