Sommersalat med bresaola og bær
25. september 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Peter Kam
Bresaola er lufttørret, saltet oksefilet med en intens umamismag. Derfor passer kødet perfekt til en salat, hvor søde jordbær, salt parmesanost og skarp ruccola dryppes med en syrlig balsamico.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl jordbær og brombær, og tør dem forsigtigt. Nip jordbær, og skær dem i mindre stykker. Drys bærrene med sukker og peber, og dryp med balsamico. Lad det trække, imens du laver resten klar.
Skyl og tør rucola. Rens fennikel, og snit den fint.
Rist pinjekerner på en varm, tør pande, til de tager farve.
Anret rucola og fennikel på et fad, fordel bær og bresaola ovenpå.
Høvl parmesanost over, drys med pinjekerner, og dryp lidt trøffelolie på.
Servér salaten med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk