Sommerpasta med friske tomater
28. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En dejlig simpel pastaret med masser af grøntsager! Har du en rest tilovers, så lav den til en lækker pastasalat ved at vende den i lidt olivenolie og hvidvinseddike og toppe med frisk mozzarella.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente efter anvisningen på emballagen.
Rens og skær peberfrugterne i tern, og pil og hak hvidløg fint.<br />
Steg peberfrugt og hvidløg i olivenolie i en gryde ved middel til jævn varme i ca. 5 minutter, til de er møre.
Skyl og skær tomaterne i mindre stykker, og bland dem i gryden. Steg endnu 2-3 minutter. Skyl spinat, tilsæt det og varm det hele godt igennem.
Bland den friskkogte pasta i grøntsagsblandingen på panden sammen med lidt af kogevandet. Krydr med salt og peber.
Fordel retten i dybe tallerkener, og drys godt med revet parmesan.<br />
Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk