Sommerpasta med friske tomater

28. oktober 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

En dejlig simpel pastaret med masser af grøntsager! Har du en rest tilovers, så lav den til en lækker pastasalat ved at vende den i lidt olivenolie og hvidvinseddike og toppe med frisk mozzarella.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter anvisningen på emballagen.
Rens og skær peberfrugterne i tern, og pil og hak hvidløg fint.<br /> Steg peberfrugt og hvidløg i olivenolie i en gryde ved middel til jævn varme i ca. 5 minutter, til de er møre.
Skyl og skær tomaterne i mindre stykker, og bland dem i gryden. Steg endnu 2-3 minutter. Skyl spinat, tilsæt det og varm det hele godt igennem.
Bland den friskkogte pasta i grøntsagsblandingen på panden sammen med lidt af kogevandet. Krydr med salt og peber.
Fordel retten i dybe tallerkener, og drys godt med revet parmesan.<br /> Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar