Sommerpasta med ærter, asparges og tomater
24. august 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Hvis du kan få fingrene i friske ærter, venter der et sommerligt festmåltid forude!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Pil og hak løget fint. Steg løget i olie i en dyb pande i et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt hvidvin og bouillon, og lad det koge ind i 5-7 minutter.
Skyl aspargesene, skær de nederste, træede ender af, og skær resten i mindre stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Hæld asparges, tomater, ærter, fløde, fintrevet citronskal og hakket persille i saucen, og lad det småkoge i 5-8 minutter, til saucen tykner. Smag til med salt og peber.
Vend den kogte pasta sammen med saucen. Anret i dybe tallerkener, drys med friskrevet parmesan, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk