Sommerpasta med ærter, asparges og tomater

24. august 2021 af .

Foto: columbus leth

Hvis du kan få fingrene i friske ærter, venter der et sommerligt festmåltid forude!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Pil og hak løget fint. Steg løget i olie i en dyb pande i et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt hvidvin og bouillon, og lad det koge ind i 5-7 minutter.
Skyl aspargesene, skær de nederste, træede ender af, og skær resten i mindre stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Hæld asparges, tomater, ærter, fløde, fintrevet citronskal og hakket persille i saucen, og lad det småkoge i 5-8 minutter, til saucen tykner. Smag til med salt og peber.
Vend den kogte pasta sammen med saucen. Anret i dybe tallerkener, drys med friskrevet parmesan, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar