Sommer-minestrone med asparges
18. juli 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Prop suppen med de skønneste sommergrøntsager! I stedet for asparges og squash kan du bruge spidskål, friske ærter eller hvide asparges.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Sauter begge dele i en gavmild sjat olie i en gryde, uden at de tager farve.
Skyl squashen, og skær den i tern. Steg squashternene i gryden med løgene i 3-4 minutter.
Hæld bouillon i gryden, og kog op. Tilsæt makaroni, og kog i 4-5 minutter, til de er knapt møre.
Skyl imens aspargesene, kassér den træede bund, og skær resten i skrå skiver. Hæld asparges i suppen, og lad dem koge med i 1 minut. Tilsæt bønner, kog op, og smag til med salt og peber.
Anret minestronen i store, dybe tallerkner. Top med frisk basilikum og revet parmesan, og servér straks med grillet brød.
Tip!
Servér evt. en grøn pesto til at dyppe brødet i eller blande i suppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk