Sommer-minestrone med asparges

18. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Prop suppen med de skønneste sommergrøntsager! I stedet for asparges og squash kan du bruge spidskål, friske ærter eller hvide asparges.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Sauter begge dele i en gavmild sjat olie i en gryde, uden at de tager farve.
Skyl squashen, og skær den i tern. Steg squashternene i gryden med løgene i 3-4 minutter.
Hæld bouillon i gryden, og kog op. Tilsæt makaroni, og kog i 4-5 minutter, til de er knapt møre.
Skyl imens aspargesene, kassér den træede bund, og skær resten i skrå skiver. Hæld asparges i suppen, og lad dem koge med i 1 minut. Tilsæt bønner, kog op, og smag til med salt og peber.
Anret minestronen i store, dybe tallerkner. Top med frisk basilikum og revet parmesan, og servér straks med grillet brød.

Tip!

Servér evt. en grøn pesto til at dyppe brødet i eller blande i suppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar