Solbærsaft med lime

21. juni 2018 af .

Foto: Tia Borgsmidt

Solbærsaft læsker skønt i sommervarmen, især når den indeholder syrlig smag fra limefrugter. Servér den med masser af isterninger i, når du har brug for at køle helt af.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl solbærrene, og pres saften af limefrugten.
Hæld solbær i en gryde med sukker, vand og limesaft.
Bring gryden i kog, skru ned for varmen, og lad blandingen simre under låg i 15-20 minutter. Tag gryden af varmen, og lad saften trække i gryden i 20 minutter.
Pres saften fra bærrene, enten ved at sigte saften gennem et tyndt rent klæde eller ved at køre saften gennem en juicepresser.
Hæld saften på en ren flaske, og opbevar flasken i køleskabet i op til 1 uge.

Tip!

Hvis du skyller den rengjorte flaske med Atamon, før saften hældes i, kan den holde sig i længere tid.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar