Solbærsaft med lime
21. juni 2018
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Tia Borgsmidt
Solbærsaft læsker skønt i sommervarmen, især når den indeholder syrlig smag fra limefrugter. Servér den med masser af isterninger i, når du har brug for at køle helt af.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl solbærrene, og pres saften af limefrugten.
Hæld solbær i en gryde med sukker, vand og limesaft.
Bring gryden i kog, skru ned for varmen, og lad blandingen simre under låg i 15-20 minutter. Tag gryden af varmen, og lad saften trække i gryden i 20 minutter.
Pres saften fra bærrene, enten ved at sigte saften gennem et tyndt rent klæde eller ved at køre saften gennem en juicepresser.
Hæld saften på en ren flaske, og opbevar flasken i køleskabet i op til 1 uge.
Tip!
Hvis du skyller den rengjorte flaske med Atamon, før saften hældes i, kan den holde sig i længere tid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk