Solbærsaft med lime

Solbærsaft læsker skønt i sommervarmen, især når den indeholder syrlig smag fra limefrugter. Servér den med masser af isterninger i, når du har brug for at køle helt af.

Solbærsaft med lime
0-30 min.

(1)

21. juni 2018 af Cecilia FahlströmFoto: Tia Borgsmidt

Ingredienser

stk.
solbær
500 g
limefrugter
1
sukker
200 g
vand
1 liter

Sådan gør du

Skyl solbærrene, og pres saften af limefrugten.
Hæld solbær i en gryde med sukker, vand og limesaft.
Bring gryden i kog, skru ned for varmen, og lad blandingen simre under låg i 15-20 minutter. Tag gryden af varmen, og lad saften trække i gryden i 20 minutter.
Pres saften fra bærrene, enten ved at sigte saften gennem et tyndt rent klæde eller ved at køre saften gennem en juicepresser.
Hæld saften på en ren flaske, og opbevar flasken i køleskabet i op til 1 uge.

Tip!

Hvis du skyller den rengjorte flaske med Atamon, før saften hældes i, kan den holde sig i længere tid.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'