Solbærsaft med lime
Solbærsaft læsker skønt i sommervarmen, især når den indeholder syrlig smag fra limefrugter. Servér den med masser af isterninger i, når du har brug for at køle helt af.

0-30 min.
(1)
21. juni 2018 af Cecilia FahlströmFoto: Tia Borgsmidt
Ingredienser
stk.
- solbær
- 500 g
- limefrugter
- 1
- sukker
- 200 g
- vand
- 1 liter
Sådan gør du
Skyl solbærrene, og pres saften af limefrugten.
Hæld solbær i en gryde med sukker, vand og limesaft.
Bring gryden i kog, skru ned for varmen, og lad blandingen simre under låg i 15-20 minutter. Tag gryden af varmen, og lad saften trække i gryden i 20 minutter.
Pres saften fra bærrene, enten ved at sigte saften gennem et tyndt rent klæde eller ved at køre saften gennem en juicepresser.
Hæld saften på en ren flaske, og opbevar flasken i køleskabet i op til 1 uge.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner