Solbærmuffins
De søde muffins bages både med solbærmarmelade og solbærsaft og pyntes med friske solbær, så der er garanti for masser af solbærsmag og den fineste lyserøde glasur.

0-30 min.
(0)
28. oktober 2019 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal
Ingredienser
stk.
Solbærmuffins
- sukker
- 125 g
- blødt smør
- 125 g
- æg
- 2
- hvedemel
- 125 g
- bagepulver
- 1 tsk.
- solbærmarmelade
- 1 spsk.
- koncentreret solbærsaft
- 1 dl
- smør til formene
Pynt
- koncentreret solbærsaft
- 1 spsk.
- flormelis
- 200 g
- friske solbær
- 1 dl
Udstyr
- 12 muffinforme eller andre små forme
Sådan gør du
Solbærmuffins
Tænd ovnen på 190°. Pisk sukker og smør sammen, og tilsæt æggene 1 ad gangen.
Sigt mel og bagepulver i blandingen, og rør, til dejen er ensartet. Rør solbærmarmelade og solbærsaft i, og lad dejen blive farvet helt igennem.
Smør formene med smør, og fyld dem ⅔ med dej. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
Pynt
Rør solbærsaft i flormelissen lidt ad gangen, til du får en tyk glasur. Pynt kagerne med glasur og friske solbær.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner