Solbærmuffins

De søde muffins bages både med solbærmarmelade og solbærsaft og pyntes med friske solbær, så der er garanti for masser af solbærsmag og den fineste lyserøde glasur.

Ingredienser

Udstyr

12 muffinforme eller andre små forme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190°. Pisk sukker og smør sammen, og tilsæt æggene 1 ad gangen.
Sigt mel og bagepulver i blandingen, og rør, til dejen er ensartet. Rør solbærmarmelade og solbærsaft i, og lad dejen blive farvet helt igennem.
Smør formene med smør, og fyld dem ⅔ med dej. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
Rør solbærsaft i flormelissen lidt ad gangen, til du får en tyk glasur. Pynt kagerne med glasur og friske solbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
28. oktober 2019 af .

Foto: Inge Skovdal

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar