Solbærmuffins
28. oktober 2019
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal
De søde muffins bages både med solbærmarmelade og solbærsaft og pyntes med friske solbær, så der er garanti for masser af solbærsmag og den fineste lyserøde glasur.
Ingredienser
Udstyr
12 muffinforme eller andre små forme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 190°. Pisk sukker og smør sammen, og tilsæt æggene 1 ad gangen.
Sigt mel og bagepulver i blandingen, og rør, til dejen er ensartet. Rør solbærmarmelade og solbærsaft i, og lad dejen blive farvet helt igennem.
Smør formene med smør, og fyld dem ⅔ med dej. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
Rør solbærsaft i flormelissen lidt ad gangen, til du får en tyk glasur. Pynt kagerne med glasur og friske solbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk