Solbærmoussekage med hvid chokoladebund

Fabelagtig sommerkage som byder på en konfektagtig chokoladebund, solbærkompot og en silkeblød solbærmousse på toppen. Smuk og festlig, men heldigvis dejlig simpel at lave.

Solbærmoussekage med hvid chokoladebund
31-60 min.

(4)

September 27, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Køletid: Natten over + mindst 6 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 20 cm i diameter
  • lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Kan du ikke få fat på solbær, så lav i stedet moussekagen med friske brombær eller hindbær.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'