Solbærmarmelade

Spis solbærmarmeladen oven på friskbagt brød, eller brug den som fyld i en lagkage eller mellem to kiks – det smager skønt!

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld solbær og vand i en stor gryde, og bring det langsomt i kog under låg.
Skru ned til svag varme, og lad solbærrene småkoge i 10 minutter.
Tag låget af gryden, og rør sukkeret i.
Kog videre ved middel varme i 15-20 minutter uden låg.
Sluk for varmen, og lad marmeladen køle af. Hæld den derefter på rengjorte glas.

Tip!

Marmeladen kan holde sig et par uger i køleskabet. Hvis du vil gemme den længere, bør du tilsætte konserveringsmiddel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar