Sojanudler med porrer, sukkerærter og cashewnødder

1. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Mens nudlerne koger, snitter du lidt grønt og rører en hurtig marinade sammen, og vupti – så er der aftensmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, til de er møre, men dog stadig har lidt bid. Overhæld dem med koldt vand, og afdryp i en sigte.
Rens porrerne, og skær dem i tynde strimler. Skyl sukkerærterne, og skær dem i mindre stykker.
Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
Opvarm olie i en wok, og lynsteg porrer og sukkerærter i 2 minutter, til de er let gyldne.
Tilsæt de kogte nudler og sojamarinaden, og vend rundt i retten med en tang eller to gafler, til marinaden er godt fordelt, og retten er gennemvarm.
Anret nudlerne i portionsskåle, og top med frisk koriander og grofthakkede cashewnødder. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar