Sojanudler med porrer, sukkerærter og cashewnødder
1. april 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Mens nudlerne koger, snitter du lidt grønt og rører en hurtig marinade sammen, og vupti – så er der aftensmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, til de er møre, men dog stadig har lidt bid. Overhæld dem med koldt vand, og afdryp i en sigte.
Rens porrerne, og skær dem i tynde strimler. Skyl sukkerærterne, og skær dem i mindre stykker.
Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
Opvarm olie i en wok, og lynsteg porrer og sukkerærter i 2 minutter, til de er let gyldne.
Tilsæt de kogte nudler og sojamarinaden, og vend rundt i retten med en tang eller to gafler, til marinaden er godt fordelt, og retten er gennemvarm.
Anret nudlerne i portionsskåle, og top med frisk koriander og grofthakkede cashewnødder. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk