Sojanødder

9. december 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

En sprød snack, du næppe kan modstå. De afskallede hasselnødder ristes i sojasauce, der giver en god salt nød.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel hasselnødderne på en plade med bagepapir, og rist dem i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter, til skallen krakelerer.
Hæld dem ned i rent viskestykke, og gnid skallerne af.
Rist hasselnødderne på en varm pande, til de er gyldne.
Hæld lidt soja på panden, og lad den koge ind med nødderne. Nødderne skal optage alt sojaen, så de fremstår sprøde og salte.
Servér dem i en lille snackskål evt. til en drink.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar