Sojamarinet andebryst med nøddesalat og fuldkornsris
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Fuldkornsrisene giver god fylde til den friske nøddesalat med appelsindressing.
Bemærk
Marinering: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids fedtet på andebrysterne i tern. Riv skallen, og pres saften af appelsinen. Læg dem i en lage af olie, fintrevet hvidløg, fintrevet ingefær, tamari, revet appelsinskal og -saft. Lad dem trække i lagen i 1 time.
Kog risene som anvist på posen, og afkøl. Skyl og tør rucola og rødbedeblade. Bland dem med appelsiner skåret i fileter og grofthakkede hasselnødder.
Pisk appelsinsaft og rapsolie sammen, og smag til med salt og peber. Vend nøddesalat og ris godt rundt i appelsindressingen.
Hæld lidt af lagen fra kødet på en varm pande, og brun andebrysterne med fedtsiden nedad, til fedtet er sprødt og gyldent. Vend, og steg i 2 minutter på kødsiden.
Steg kødet færdigt i en 175° varm ovn i 8 minutter. Lad kødet hvile i 5-8 minutter, før det skæres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk