Sojamarineret rødfisk med asiatisk salat
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ovnbagt rødfisk med en god symfoni af friske grøntsager er lige sagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens forårsløg, og hak dem fint. Rens og flæk chilien. Rør sojasauce og jordnøddeolie sammen, og tilsæt forårsløg, chili og fintrevet ingefær.
Lad fisken trække i marinaden i 30 minutter i køleskabet.
Tænd ovnen på 170°. Læg fisken på et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel marinaden oven på fisken.
Skær limefrugterne i fine skiver, fordel dem på fisken, og pak papiret tæt om fisken. Pak bagepapirpakken ind i alufolie, og bag fiskepakken i ovnen i ca. 30 minutter.
Efter 20 minutter kan du forsigtigt åbne pakken og give fisken et let tryk. Hvis den begynder at dele sig i flager, er den færdig.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skyl og flæk agurken, skrab kernerne ud, og skær agurken i skiver. Rens og hak forårsløg og chili fint. Skyl og tør feldsalat og spirer.
Bland gulerødder, agurk, forårsløg og chili med feldsalat og spirer. Hæld marinaden fra den bagte fisk over salaten som dressing, pynt fisken med frisk koriander, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk