Annonce

Sojamarineret laks med citrus og chili

31. maj 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Marinering: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Pres saften af limefrugten. Bland hvidløg og ingefær med Kikkoman Ponzu, limesaft, honning og peber.
Hæld marinaden over laksefileterne i et fad, og lad dem marinere i køleskabet i ca. 30 minutter. Skær limefrugten i tynde skiver, og læg dem oven på laksefileterne.
Tænd ovnen på 200˚. Bag laksefileterne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte. Pensl overskydende marinade fra fadet over laksefileterne undervejs.
Pynt med friske krydderurter og evt. lidt chili i skiver. Servér fx med kogte kartofler og en grøn salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar