Sojamarineret bøf med majs og peberfrugtpesto

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Lækre grillspyd med mørt oksekød, sprød majskolbe og svampe. Mhm!

Ingredienser

Udstyr

grillspyd

Sådan gør du

Hak hvidløg fint, og bland det med sojasauce.
Skær kødet i store tern, og læg dem i en frysepose sammen med sojamarinaden. Lad kødet marinere på køl i mindst 30 minutter.
Pil majskolberne, og skær hver kolbe i 4 stykker. Rens champignonerne. Sæt kødet på spyd sammen med champignoner og majsstykker.
Steg spyddene på en varm grill eller pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med peber.
Steg de hele peberfrugter under grillen i ovnen, og vend dem et par gange, så skindet får store sorte pletter over det hele. Læg dem i en frysepose, og luk til. Lad dem afkøle.
Pil skindet af peberfrugterne. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. Blend alle ingredienser til pestoen godt sammen i en minihakker/foodprocessor.
Skyl spinaten. Rens peberfrugten, og skær den i tynde stave. Bland spinat og peberfrugt, og dryp balsamico og olie over. Krydr med salt og peber.
Servér spyddene med spinatsalat, peberfrugtpesto og brød.

Tip!

Pestoen holder sig 1 uge på køl og kan også bruges som dip til grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar