Sojamarineret bøf med majs og peberfrugtpesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Lækre grillspyd med mørt oksekød, sprød majskolbe og svampe. Mhm!
Ingredienser
Udstyr
grillspyd
Sådan gør du
Hak hvidløg fint, og bland det med sojasauce.
Skær kødet i store tern, og læg dem i en frysepose sammen med sojamarinaden. Lad kødet marinere på køl i mindst 30 minutter.
Pil majskolberne, og skær hver kolbe i 4 stykker. Rens champignonerne. Sæt kødet på spyd sammen med champignoner og majsstykker.
Steg spyddene på en varm grill eller pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med peber.
Steg de hele peberfrugter under grillen i ovnen, og vend dem et par gange, så skindet får store sorte pletter over det hele. Læg dem i en frysepose, og luk til. Lad dem afkøle.
Pil skindet af peberfrugterne. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. Blend alle ingredienser til pestoen godt sammen i en minihakker/foodprocessor.
Skyl spinaten. Rens peberfrugten, og skær den i tynde stave. Bland spinat og peberfrugt, og dryp balsamico og olie over. Krydr med salt og peber.
Servér spyddene med spinatsalat, peberfrugtpesto og brød.
Tip!
Pestoen holder sig 1 uge på køl og kan også bruges som dip til grøntsager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk