Soja-ingefær-marinade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne marinade er især god til oksekød og fisk. Læg kødet i marinaden 2-3 timer, før det skal på grillen, så det når at trække smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefærstykket, og pil hvidløgsfeddet. Hak begge dele groft.
Bland ingefær, hvidløg, sojasauce, østerssauce og rørsukker i en gryde, og bring det i kog.
Lad marinaden småkoge ved svag varme i 20 minutter.
Lad marinaden afkøle, og hæld den på rengjorte glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar