Soja-ingefær-marinade
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Denne marinade er især god til oksekød og fisk. Læg kødet i marinaden 2-3 timer, før det skal på grillen, så det når at trække smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefærstykket, og pil hvidløgsfeddet. Hak begge dele groft.
Bland ingefær, hvidløg, sojasauce, østerssauce og rørsukker i en gryde, og bring det i kog.
Lad marinaden småkoge ved svag varme i 20 minutter.
Lad marinaden afkøle, og hæld den på rengjorte glas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk