Søde kartofler med krydrede kikærter
23. marts 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Giv de søde kartofler en eksotisk topping i form af sprøde kikærter med tandoori, ingefær og mangochutney.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Rens kartoflerne godt, læg dem i et ovnfad, og bag dem møre i ovnen i ca. 45 minutter.
Skyl og afdryp kikærterne. Lynsteg dem i olie på en pande sammen med tandooripasta, pillet og knust hvidløg, fintrevet ingefær og gurkemeje i ca. 5 minutter, til de er sprøde.
Hæld mangochutney på panden, og bland den godt med kikærterne.
Skær et lille låg af de søde kartofler, og fyld dem med kikærter, et dryp limesaft, lidt yoghurt og frisk koriander. Servér straks, evt. sammen med en skål grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk