Søde appelsiner med granatæble

6. april 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Appelsiner smager fantastisk efter et par timer i en krydret sukkerlage. Servér dem sammen med sprøde nødder og syrlige granatæblekerner, så bliver desserten en succes.

Bemærk
Trækketid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv appelsinskallen, og kog den med vand, rørsukker, revet ingefær og stjerneanis i 10 minutter.
Hæld lagen gennem en sigte for at fjerne ingefær og skal, og lad den køle af.
Skær skallen af appelsinerne, og skær appelsinerne i skiver. Læg appelsinskiverne og lagen i en skål, og lad indholdet trække i mindst 2 timer.
Del granatæblet, og pil kernerne ud.
Hak pistacienødderne groft.
Servér appelsinerne med granatæblekerner, nødder og vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar