Søde appelsiner med granatæble
6. april 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Appelsiner smager fantastisk efter et par timer i en krydret sukkerlage. Servér dem sammen med sprøde nødder og syrlige granatæblekerner, så bliver desserten en succes.
Bemærk
Trækketid: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv appelsinskallen, og kog den med vand, rørsukker, revet ingefær og stjerneanis i 10 minutter.
Hæld lagen gennem en sigte for at fjerne ingefær og skal, og lad den køle af.
Skær skallen af appelsinerne, og skær appelsinerne i skiver. Læg appelsinskiverne og lagen i en skål, og lad indholdet trække i mindst 2 timer.
Del granatæblet, og pil kernerne ud.
Hak pistacienødderne groft.
Servér appelsinerne med granatæblekerner, nødder og vaniljeis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk