Sød toast med flødeost og hindbær
22. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Kan man spise toast til dessert? Ja, hvis du fylder den med flødeost, vanilje og honning og serverer den med hindbær og sirup. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør flødeost, vanilje og honning sammen, og smør det på halvdelen af brødene.
Klap de smurte brødskiver sammen med de usmurte, og steg sandwichene på en (grill)pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde.
Halvér dem på skrå, og anret med friske hindbær. Dryp med sirup, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk