Sød og krydret julesnaps

4. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Lad årets julesnaps være den sjove af slagsen ved at give den smag fra slikkepinde, en polkagris eller slikstokke. Krydderier som nelliker, stjerneanis og ingefær gør smagen endnu mere julet og ser flotte ud i flasken eller glasset.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 uge.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom slikkepindene i snapsen.
Tilsæt appelsinskal og krydderier, og skru låget på snapsen.
Lad snapsen trække mørkt og køligt i mindst en uge.
Servér snapsen kølig ved 15-18° og gerne med en slikkepind i flasken eller glassene.

Tip!

Hæld evt. snapsen på små flasker, og bind en slikkepind og et lille kort med opskriften på flasken. Så har du søde og sjove værtindegaver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar