Sød og krydret julesnaps
4. februar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Lad årets julesnaps være den sjove af slagsen ved at give den smag fra slikkepinde, en polkagris eller slikstokke. Krydderier som nelliker, stjerneanis og ingefær gør smagen endnu mere julet og ser flotte ud i flasken eller glasset.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 uge.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom slikkepindene i snapsen.
Tilsæt appelsinskal og krydderier, og skru låget på snapsen.
Lad snapsen trække mørkt og køligt i mindst en uge.
Servér snapsen kølig ved 15-18° og gerne med en slikkepind i flasken eller glassene.
Tip!
Hæld evt. snapsen på små flasker, og bind en slikkepind og et lille kort med opskriften på flasken. Så har du søde og sjove værtindegaver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk