Sød kartoffel-pande med spinat

17. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Gør som amerikanerne, og inkorporér søde kartofler i din kost. De er fulde af vitaminer og flotte i farven. I denne opskrift bruges de i en panderet med æg og spinat, og det smager herligt!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl de søde kartofler, og skær dem i mundrette tern. Kog dem i 7 minutter, til de er netop møre.
Smelt smør i en stor, dyb pande, og tilsæt kartoffeltern. Krydr med presset hvidløg, salt og peber, og lad de søde kartofler stege, indtil de er gyldne i kanterne.
Skyl og tør spinaten. Vend spinaten rundt med de søde kartofler på panden, indtil spinatbladene falder sammen.
Slå æggene ud på panden. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over panderetten.
Skru lidt ned for varmen, og lad retten stege stille og roligt, indtil æggehviderne er faste.
Pynt retten med basilikum, og servér den direkte fra panden med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar