Sød kartoffel- "fisk" med raita og dildkartofler

7. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

En paneret sød kartoffel serveret som sprød fiskefilet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Skyl agurk og tomater, og skær begge dele i små tern. Pil rødløget, og skær det i små tern. Skyl og hak persillen. Skyl chilien, og hak den fint.
Rør græsk yoghurt med agurk, tomater, rødløg, persille, chili og spidskommen i en skål. Smag raitaen til med salt og peber.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i 1 cm tykke skiver på langs.
Pisk æg sammen i en skål. Hæld mel og rasp i hver sin dybe tallerken. Vend først de søde kartofler i mel, derefter i æg og til sidst i rasp.
Steg de panerede søde kartofler i smør og olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne. Tag dem af panden, og krydr med salt og peber.
Vend de kogte kartofler med en klat smør, salt og halvdelen af dilden.
Servér søde kartoffel-"fisk" med dildkartofler, raita, citronbåde og resten af dilden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar