Snurrer med tranebær og græskarkerner

Rustikke snurrer med tranebær og græskarkerner smager skønt som de er eller med et godt lag smør.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i vand. Tilsæt honning og salt. Kom rugmel i og derefter hvedemel, græskarkerner og tranebær.
Rør dejen glat. Rul den til pølser på tykkelse med en tommelfinger, og skær dem ud i 15 cm lange stykker.
Sno hvert stykke dej, og rul det sammen til snegle.
Læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem hæve i 25 minutter.
Bag dem i ovnen ved 200° i 15 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. februar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar