Snurrer med tranebær og græskarkerner
11. februar 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Rustikke snurrer med tranebær og græskarkerner smager skønt som de er eller med et godt lag smør.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i vand. Tilsæt honning og salt. Kom rugmel i og derefter hvedemel, græskarkerner og tranebær.
Rør dejen glat. Rul den til pølser på tykkelse med en tommelfinger, og skær dem ud i 15 cm lange stykker.
Sno hvert stykke dej, og rul det sammen til snegle.
Læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem hæve i 25 minutter.
Bag dem i ovnen ved 200° i 15 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk