Snurrer med hjemmelavet oliventapenade

Oliventapenade gør brødet mere saftigt og ekstra smagfuldt, så en krans af disse fyldte snurrer passer perfekt som tilbehør til f.eks. suppe eller salat.

Snurrer med hjemmelavet oliventapenade
0-30 min.

(0)

May 23, 2023 af Line Holt NielsenFoto: Maria Fabricius Tegner
Bemærk:Hæve- og bagetid i alt: 1 time og 45 minutter.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Skyd genvej med et glas færdiglavet oliventapenade. Du kan også lave dobbeltportion, og gemme resten i køleskabet i en tætsluttende beholder. Tapenaden er skøn på tapasbordet, i en sandwich, til dyppelse eller i en pastasalat.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'