Snoede påskebrød
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Disse små snoede brød er hurtige at lave, fordi de bages med bagepulver i stedet for gær og derfor ikke skal hæve. Følg opskriften her, og servér brødene til årets påskefrokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Pisk smør og sukker godt sammen med en elpisker. Rør æggeblommerne i 1 ad gangen med en røreske (tag en lille smule æggeblomme fra til pensling),og rør godt imellem hver æggeblomme. Rør mælken i dejen.
Bland vaniljesukker, anis, bagepulver og mel i en anden skål, og rør det i dejen. Ælt dejen grundigt, til den er fin og blank. Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis den er for fugtig.
Del dejen i mindre stykker, og tril dem til lange, tynde pølser. Bøj dem på midten, sno dem, og klem enderne sammen.
Sæt brødene med lidt afstand imellem på en bageplade med bagepapir. Pensl med en blanding af æggeblomme og vand, og drys med sesamfrø.
Bag brødene i ovnen i 15-20 minutter, til de er gyldne, og afkøl på en bagerist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk