Snoede ostebrød med birkes

28. maj 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde brødstænger lavet på færdigkøbt butterdej – så bliver det ikke nemmere.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rul butterdejen ud på et let meldrysset bord. Pisk ægget sammen, og pensl dejen med ægget.
Drys revet cheddar, fintrevet parmesan og birkes ud over dejen i et jævnt lag, og krydr med paprika og salt. Skær dejen ud i 12 strimler. Sno strimlerne omkring sig selv, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ostestængerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar