Snoede ostebrød med birkes
28. maj 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde brødstænger lavet på færdigkøbt butterdej – så bliver det ikke nemmere.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rul butterdejen ud på et let meldrysset bord. Pisk ægget sammen, og pensl dejen med ægget.
Drys revet cheddar, fintrevet parmesan og birkes ud over dejen i et jævnt lag, og krydr med paprika og salt. Skær dejen ud i 12 strimler. Sno strimlerne omkring sig selv, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ostestængerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk