Snoede brødstænger med asparges og parmaskinke

Brødstænger er en lækker snack, der både kan bruges som mellemmåltid, i madpakken og som en lækkerbid til middagsgæster, før I sætter jer til bords.

Snoede brødstænger med asparges og parmaskinke
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Du kan servere brødstængerne med en hjemmelavet pesto som dip. Blend en håndfuld frisk basilikum sammen med 1 fed hvidløg, 1 dl olivenolie, 25 g parmesan og 50 g pinjekerner i en minihakker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'