Snobrødssnegle på grillen
16. august 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Snobrødsdejen kan bruges på mange måder. Her snoes den til små, fine snegle, der bages i en foliebakke på grillen. Så er der hjemmebagt brød til den gode grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i lunkent vand. Rør resten af ingredienserne i vandet.
Ælt dejen, indtil den er elastisk. Lad den hæve i ca. 1 time.
Rul dejen til lange, fingertykke strimler, og rul hver strimmel til en løs snegl. Læg dem i en smurt foliebakke.
Sæt foliebakken på grillen, og grill brødene ved indirekte varme i ca. 15 minutter ved 200° med grilllåget på.
Servér sneglene til grillmaden eller blot til en drink på terrassen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på snobrødsdej.