Snobrøds-dogs med det hele

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Hotdogs i snobrød lyder som noget, man laver på en lejrskole, men det her er gourmetversionen.

Bemærk
Hævetid: 2-3 timer. Trækketid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille gryde, og tilsæt mælken. Varm den op til 37°, og hæld den i en skål. Rør gæren ud i mælkeblandingen, og tilsæt mel og salt.
Ælt dejen, til den føles elastisk. Lad den hæve tildækket i 2-3 timer til dobbelt størrelse.
Form små kugler af dejen, så den er klar til at blive rullet på pinde og bagt ved bålet.
Bring vand, eddike og sukker i kog.
Skræl aspargesene, og skær dem i tynde strimler, gerne på et mandolinjern.
Læg strimlerne i gryden med syltelage, og lad dem trække i mindst 2 timer.
Steg kapers sprøde i smør på en pande. Læg dem på fedtsugende papir.
Hak ramsløg fint, og rør det sammen med mayonnaise.
Bag snobrød ved bålet. Steg pølserne på en grillrist over gløderne.
Stik pølserne ind i de bagte snobrød. Pynt med ramsløgsmayonnaise, sennep, syltede asparges og stegte kapers.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar