Snitter med sild, peberrodscreme og vagtelæg
5. april 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Ingen påskefrokost uden sild (og snaps!) på bordet. Er du mere til kryddersild, kan de bestemt også bruges.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i en gryde med vand i ca. 2½ minut. Skyl dem i koldt vand, pil dem, og skær dem i halve.
Rør flødeost med sennep og citronsaft i en skål. Pisk fløden til blødt skum med en elpisker i en skål, og vend den sammen med cremen. Smag til med fintrevet peberrod, salt og peber.
Skær rugbrødsskiverne i halve på skrå. Smør dem evt. med smør eller fedt. Anret lidt skyllet salat ovenpå, og top med sild, peberrodscreme, tynde skiver af radiser, halve vagtelæg, fintrevet peberrod og brøndkarse. Servér straks.
Tip!
Husk at dryppe silden godt af, så den ikke gør rugbrødet blødt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk