Snitter med havtorncreme
Havtorn har for alvor gjort sig indtog i de danske køkkener, og det er der god grund til. Bærrenes koncentrerede sød-syrlige smag er uimodståelig, og passer f.eks. perfekt ind i en klassisk snitte – her lavet med skør mørdejsbund og løs crumbletop.
![Snitter med havtorncreme](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/snitter-med-havtorncreme_14473.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5021361119538835&fp-y=0.7154046018532564&fp-z=1.25)
0-30 min.
(0)
September 9, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Maria Fabricius Tegner
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 firkantet bradepande, ca. 35x25 cm.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner