Snickerskage

18. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Kan du lide Snickers, kommer du til at elske den her hjemmelavede Snickers-kage. Under chokoladen gemmer sig blød peanutcreme og en knasende kiksebund med dadler.

Bemærk
Køletid: 2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Skær dadlerne i mindre stykker. Blend dadler og kiks fint sammen. Smelt smørret, og bland det sammen med de øvrige ingredienser.
Læg et bagepapir i bunden af en firkantet form, og hæld blandingen i formen. Pres den flad med en ske, og sæt formen i fryseren i 30 minutter.
Smelt peanutbutter og smør i en skål over vandbad.
Hak peanuts groft, og tilsæt peanuts og sirup. Bland cremen sammen.
Hæld cremen i formen, og sæt den i køleskabet i 1 time.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Hæld chokoladen på toppen af kagen, og sæt den i køleskab, indtil chokoladen størkner.
Opbevar kagen i køleskabet, og skær den i skiver, når den skal serveres. Drys kagen med guldstøv inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar