Snickerskage
18. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Kan du lide Snickers, kommer du til at elske den her hjemmelavede Snickers-kage. Under chokoladen gemmer sig blød peanutcreme og en knasende kiksebund med dadler.
Bemærk
Køletid: 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Skær dadlerne i mindre stykker. Blend dadler og kiks fint sammen. Smelt smørret, og bland det sammen med de øvrige ingredienser.
Læg et bagepapir i bunden af en firkantet form, og hæld blandingen i formen. Pres den flad med en ske, og sæt formen i fryseren i 30 minutter.
Smelt peanutbutter og smør i en skål over vandbad.
Hak peanuts groft, og tilsæt peanuts og sirup. Bland cremen sammen.
Hæld cremen i formen, og sæt den i køleskabet i 1 time.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Hæld chokoladen på toppen af kagen, og sæt den i køleskab, indtil chokoladen størkner.
Opbevar kagen i køleskabet, og skær den i skiver, når den skal serveres. Drys kagen med guldstøv inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk