Snickers-nøddesnitter
13. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Giv den klassiske nøddesnitte et twist af snickers med salte peanuts. Dét er gode sager!
Ingredienser
Udstyr
bageform, ca. 20 x 30 cm
Sådan gør du
Bland hvedemel, mandelmel, sukker og vaniljekorn i en skål.
Hak peanuts fint. Tilsæt peanuts, smør i små tern og æg, og ælt det sammen til en ensartet dej.
Tryk dejen ud i bageformen, og stil formen på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200°. Smelt smør, sukker, honning, peanutbutter og piskefløde sammen i en gryde, og lad det koge, indtil blandingen bliver let gylden.
Rør peanuts og mandelflager i karamellen.
Fordel toppingen over den afkølede bund, og sæt kagen i ovnen i 20 minutter, til toppen er flot gylden.
Lad nøddesnitterne køle af, og skær dem i trekanter.
Smelt chokoladen, og dyp snitterne i chokoladen. Lad dem størkne på et stykke bagepapir inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk