Snickers-nøddesnitter

13. september 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Giv den klassiske nøddesnitte et twist af snickers med salte peanuts. Dét er gode sager!

Ingredienser

Udstyr

bageform, ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Bland hvedemel, mandelmel, sukker og vaniljekorn i en skål.
Hak peanuts fint. Tilsæt peanuts, smør i små tern og æg, og ælt det sammen til en ensartet dej.
Tryk dejen ud i bageformen, og stil formen på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200°. Smelt smør, sukker, honning, peanutbutter og piskefløde sammen i en gryde, og lad det koge, indtil blandingen bliver let gylden.
Rør peanuts og mandelflager i karamellen.
Fordel toppingen over den afkølede bund, og sæt kagen i ovnen i 20 minutter, til toppen er flot gylden.
Lad nøddesnitterne køle af, og skær dem i trekanter.
Smelt chokoladen, og dyp snitterne i chokoladen. Lad dem størkne på et stykke bagepapir inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar