Snickers med saltede peanuts
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Med den perfekte kombination af chokolade, blød karamel og salte peanuts vil disse hjemmelavede Snickers ikke skuffe dig!
Bemærk
Forberedelsestid: 1 time. Afkøling: Mindst 4 timer, gerne natten over.
Ingredienser
Udstyr
1 lille brødform, ca. 25 x 10 cm
Sådan gør du
Læg et stort stykke husholdningsfilm indvendigt i brødformen, og lad det også hænge ud over kanterne.
Hak chokoladen, og smelt den i en varmefast skål over vandbad sammen med peanutbutter til en ensartet masse. Fordel halvdelen af chokoladeblandingen i bunden af formen, og sæt på køl.
Smelt marshmallow fluff og peanutbutter i en gryde ved svag varme til en jævn, tyk masse. Fordel marshmallowblandingen i et jævnt lag oven på chokoladelaget i formen, og sæt den tilbage på køl.
Smelt karameller ved svag varme i en lille gryde sammen med fløden. Rør konstant, til karamellerne er blevet flydende. Rør salt og peanuts i karamellen, og smør den oven på marshmallowlaget i formen. Sæt formen tilbage på køl.
Smelt resten af chokoladeblandingen over vandbad igen, hvis den er størknet, og hæld den oven på karamellaget. Sæt formen på køl i mindst 4 timer, gerne til næste dag.
Løft hele den sammenstøbte masse ud af formen, fjern husholdningsfilmen, og skær massen i smalle barer. Opbevar dem på køl.
Tip!
Marshmallow fluff kaldes på dansk skumfiduscreme og minder i konsistens om flydende skumfiduser. Det kan købes på webshops og i udvalgte velassorterede supermarkeder, som fører amerikanske produkter, fx Meny og SuperBrugsen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk