Snefnug med limoncello og hvid chokolade

Yndige snefnug af marcipan smagt til med limoncello og overtrukket med hvid chokolade.

Snefnug med limoncello og hvid chokolade
0-30 min.

(0)

January 6, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 udstikkerform i snefnug-motiv

Sådan gør du

Tip!

Temperering af hvid chokolade: Hak chokoladen, og smelt 2/3 i en skål over vandbad, til temperaturen er ca. 40° (brug et sukkertermometer). Rør halvdelen af den smeltede chokolade sammen med resten af den hakkede chokolade, så temperaturen når ned på 26-27°. Tilsæt resten af den smeltede chokolade under omrøring, til temperaturen når op på 29-30°, men ikke højere. Chokoladen er nu klar til overtrækning.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'