Snebolde a la bounty
20. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Columbus Leth
Bounty og snebolde i en og samme mundfuld!
Bemærk
Hviletid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kokosmel og vaniljesukker sammen med kondenseret mælk i en skål.
Smag til med Malibu-rom, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad kokosmassen hvile i køleskabet natten over.
Rør kokosmassen godt sammen, og tril den til ca. 30 små kugler.
Fordel dem på et skærebræt, og lad dem hvile i køleskabet i yderligere 1-2 timer, til de er kolde og faste.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og dyp kokoskuglerne i den smeltede chokolade. Vend dem straks i kokosmelet, og servér.
Tip!
Er du lidt utålmodig, kan du altid lade kokoskuglerne hvile i fryseren i 30 minutter i stedet for 1-2 timer i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk