Snebolde a la bounty

20. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Bounty og snebolde i en og samme mundfuld!

Bemærk
Hviletid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kokosmel og vaniljesukker sammen med kondenseret mælk i en skål.
Smag til med Malibu-rom, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad kokosmassen hvile i køleskabet natten over.
Rør kokosmassen godt sammen, og tril den til ca. 30 små kugler.
Fordel dem på et skærebræt, og lad dem hvile i køleskabet i yderligere 1-2 timer, til de er kolde og faste.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og dyp kokoskuglerne i den smeltede chokolade. Vend dem straks i kokosmelet, og servér.

Tip!

Er du lidt utålmodig, kan du altid lade kokoskuglerne hvile i fryseren i 30 minutter i stedet for 1-2 timer i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar