Snaskede kyllingevinger

20. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Det er svært ikke at være fan af de lækre, snaskede kyllingevinger! Servér dem som snack før middagen eller med kogte ris og salat, hvis de skal udgøre et helt måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel, farin, five spice, salt, hvidløgspulver, løgpulver og cayennepeber sammen i en stor frysepose.
Del vingerne i to ved leddet. Skær evt. den yderste vingespids af, og kassér den.
Hæld vinger og rub i posen, og ryst godt, så alle kyllingevinger bliver dækket af rub.
Drys vingerne fri for rub, og dryp dem med lidt olie. Grill vingerne over indirekte varme i 20-30 minutter, til de er gennemstegte og møre.
Rør hoisinsauce sammen med srirachasauce, honning og eddike i en stor skål. Vend de varme vinger direkte i marinaden, og anret dem straks på et fad.
Servér vingerne med limebåde og et drys fintsnittede forårsløg.

Tip!

Kan du ikke få fat i kyllingevinger, kan du i stedet bruge en hel, parteret kylling - skru blot lidt op for tilberedningstiden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar