Snacks med butterdej og peberfrugtcreme
1. november 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Gyldne, sprøde og lækre snacks med butterdej kan hurtigt gå hen og blive en kæmpefavorit til snackbordet. Prøv dem også med anden slags dip som f.eks. flødeost eller pesto, eller som tilbehør til en god og varm suppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend de grillede peberfrugter med feta, olivenolie, hvidløg og mynteblade til en glat creme i en blender eller minihakker. Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 225°.
Smør et par spiseskefulde peberfrugtcreme på halvdelen af butterdejen. Smuldr feta over, og fold den anden halvdel af butterdejen over. Pensl butterdejen med æggeblomme, og drys med sesamfrø.
Skær butterdejen i 1 cm brede strimler, og sno dem.
Bag butterdejssnacksene i ovnen i ca. 10 minutter, til de bliver gyldne. Servér med resten af peberfrugtcremen til at dyppe i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrifter på snacks!