Snack af spæde gulerødder med pesto af gulerodstoppe

De lysegrønne toppe fra spæde gulerødder har en fantastisk smag, mens de mørkegrønne smager bittert – og så skal du hellere bruge et bundt persille.

Snack af spæde gulerødder med pesto af gulerodstoppe
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Antal personer: 2-4 (som snack).

Ingredienser

personer
økologiske gulerødder med lysegrøn top
450 g

Pesto

usprøjtet citroner
1
ristede mandler
75 g
gulerødder (toppene fra gulerødderne)
50 g
parmesan
75 g
hvidløg
2 fed
rapsolie
1½ dl
salt
peber

Sådan gør du

Skær toppene af (gem dem!), og skrub gulerødderne.

Pesto

Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Rist mandlerne let på en tør pande.
Skyl gulerodstoppene grundigt, og blend dem godt i en blender eller foodprocessor sammen med mandler, friskrevet parmesan, hvidløg, rapsolie og lidt fintrevet citronskal.
Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber.
Servér som dip til de skrubbede gulerødder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'