Smørstegt rugbrød med æg og laks
5. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Arme rugbrød'er kunne man også kalde denne lækre anretning. Servér den som en nem frokost eller lækker brunch.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør rugbrødsskiverne med smør på den ene side. Læg skiverne på en lille pande med smørsiden nederst.
Pisk æggene med mælk og peber, og hæld æg over brødet. Steg brødet ved middelvarme, til ægget har sat sig, og vend evt. brødskiverne. Hold dem varme, og gentag med resten af brødskiverne.
Pynt med røget laks og friske krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk