Smørstegt rugbrød med æg og laks

5. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Arme rugbrød'er kunne man også kalde denne lækre anretning. Servér den som en nem frokost eller lækker brunch.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør rugbrødsskiverne med smør på den ene side. Læg skiverne på en lille pande med smørsiden nederst.
Pisk æggene med mælk og peber, og hæld æg over brødet. Steg brødet ved middelvarme, til ægget har sat sig, og vend evt. brødskiverne. Hold dem varme, og gentag med resten af brødskiverne.
Pynt med røget laks og friske krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar