Smørrebrød med paneret rødspætte og rejer

Det er ikke spor kedeligt at spise rugbrød til aftensmad, når du serverer det som smørrebrød med paneret rødspætte og rejer. Madderne har karakter af et moderne stjerneskud.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend rødspættefileterne i mel, og krydr dem med salt og peber.
Steg rødspætterne i smør på en varm pande i 2-3 minutter på hver side, til de er flot gyldne.
Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep og honning sammen.
Skyl krydderurterne, hak dem fint, og rør dem i cremen. Smag urtecremen til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Skyl og pluk hjertesalaten. Rens radiserne, og skær dem i mindre stykker. Lad rejerne dryppe godt af i en sigte.
Smør rugbrødsskiverne med smør, og anret hver af dem med hjertesalat, 2 stegte rødspættefileter og urtecreme.
Top smørrebrødene med rejer, radiser, friskbælgede ærter og plukket brøndkarse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
28. september 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar