Smørrebrød med makrel og æg
2. november 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du udskifte de klassiske rugbrødsmadder med en mere luksuriøs udgave, skal du give dette smørrebrød med makrel og æg et forsøg. Med både røget fisk, stenbiderrogn og kogte æg bliver du både mæt og glad.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i 7 minutter, og skyl dem i koldt vand. Pil æggene, og halvér dem.
Rør cremefraiche, mayonnaise, peberrod, sennep, salt og peber sammen i en skål.
Rist brødet let, og skyl salatbladene.
Læg salatblade, røget makrel, æg og stenbiderrogn på brødskiverne.
Skyl kørvel, og pynt smørrebrødet.
Tip!
Kan du ikke finde kørvel, kan du også pynte smørrebrødet med dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk